SĂTMĂRENII POT SOLICITA AJUTORUL DE ÎNCĂLZIRE A LOCUINȚEI!
SĂTMĂRENII POT SOLICITA AJUTORUL DE ÎNCĂLZIRE A LOCUINȚEI!
Sătmărenii care nu au reușit să depună cererea pentru acordarea ajutorului de încălzirea locuinței se pot prezenta la sediul Direcției de Asistență Socială Satu Mare în perioada 7-15 noiembrie, de luni până joi,  între orele 8.30-14.00.  


Direcția de Asistență Socială Satu Mare preia cererile pentru acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinței acordat în baza prevederilor Legii nr. 226/2021 pentru perioada sezonului rece noiembrie 2022 – martie 2023.
 
În luna octombrie s-au înregistrat 1.136 cereri, din care 1.069 cereri pentru încălzirea cu gaze naturale, 43 pentru încălzirea cu energie electrică și 24 de cereri pentru încălzire cu combustibili solizi/petrolieri (lemne).
 
În perioada următoare, Direcția de Asistență Socială va verifica condițiile de eligibilitate ale solicitanților, respectiv dacă se încadrează din punct de vedere al veniturilor, dacă dețin bunuri care duc la excluderea acordării drepturilor și va întocmi dispozițiile de acordare sau respingere care vor fi comunicate tuturor solicitanților.