×
Anunțuri ocupare posturi
Serviciul Public Poliția Locală Satu Mare organizează examen în vederea promovării în grad profesional a funcționarilor publici din cadrul instituție, care îndeplinesc condițiile prevăzute de lege. Examenul va avea loc la sediul instituţiei în data de 22.01.2024, ora 10, proba scrisă.
Serviciul Public Poliția Locală Satu Mare organizează examen în vederea promovării în clasă a funcționarilor publici din cadrul instituție, care îndeplinesc condițiile prevăzute de lege. Examenul va avea loc la sediul instituţiei în data de 15.11.2023, ora 13, proba scrisă.
Serviciul Public Poliția Locală Satu Mare organizează examen în vederea promovării în grad profesional a funcționarilor publici din cadrul instituție, care îndeplinesc condițiile prevăzute de lege. Examenul va avea loc la sediul instituţiei în data de 27.09.2022, ora 10, proba scrisă.
Serviciul Public Poliția Locală Satu Mare organizează examen în vederea promovării în clasă a funcționarilor publici din cadrul instituție, care îndeplinesc condițiile prevăzute de lege. Examenul va avea loc la sediul instituţiei în data de 27.09.2022, ora 10, proba scrisă.
Serviciul public “POLIŢIA LOCALĂ” Satu Mare cu sediul în Satu Mare Str. Petőfi Sandor, Nr.47, organizează, în perioada 05.08 -17.08.2022, concurs pentru ocuparea unor funcţii publice specifice de execuție vacante din cadrul instituției.
Serviciul public “POLIŢIA LOCALĂ” Satu Mare, cu sediul în Satu Mare Str. Petöfi Sandor, nr. 47, organizează în data de 20.07.2022, concurs de recrutare pentru ocuparea unei funcţii contractuale de execuție vacante.
Serviciul public “ POLIŢIA LOCALĂ” Satu Mare cu sediul în Satu Mare Str. Petőfi Sandor Nr.47 organizează, în perioada 09.05.-16.05.2022, concurs pentru ocuparea următoarelor funcţii publice specifice de execuție vacante :
Serviciul Public Poliția Locală Satu Mare organizează examen de promovare în gradul imediat superior celui deținut pentru funcționarii publici din instituție, care îndeplinesc condițiile impuse de legislația în vigoare.
Serviciul public POLIŢIA LOCALĂ SATU MARE cu sediul în Satu Mare, Str. Petőfi Sandor, Nr.47, inițiază procedura de organizare a concursului de promovare pentru ocuparea funcției publice vacante de conducere șef serviciu.
Serviciul Public Poliția Locală Satu Mare organizează examen în vederea promovării în clasă a funcționarilor publici din cadrul instituție, care îndeplinesc condițiile prevăzute de lege. Examenul va avea loc la sediul instituţiei în data de 24.11.2021, ora 10, proba scrisă.