O nouă întâlnire cu sătmărenii înscriși în audiențe
O nouă întâlnire cu sătmărenii înscriși în audiențe
Primăria Municipiului Satu Mare este atentă la nevoile cetățenilor, sprijinindu-i în rezolvarea problemelor care țin de competența administrației publice.

Joi, 9 mai 2024, Primăria Municipiului Satu Mare a organizat o nouă sesiune de audiențe. Întâlnirea cu sătmărenii înscriși a fost asigurată de administratorul public Masculic Csaba, secretarul general al municipiului Mihaela Maria Racolța și de arhitectul șef Burgye Ștefan - Arnold. Printre solicitările sătmărenilor s-au numărat informații legate de nomenclatura stradală, construire trotuar, extindere rețea canalizare și altele.


În toate situațiile semnalate, sătmărenii au fost consiliați și îndrumați în soluționarea nevoilor lor. Primăria Municipiului Satu Mare este atentă la nevoile cetățenilor, sprijinindu-i în rezolvarea problemelor care țin de competența administrației publice.


Pentru o interacțiune eficientă și confortul cetățenilor, Primăria Municipiului Satu Mare reamintește faptul că înscrierea în audiențe se face fie la Serviciul de Relații cu Publicul, camera 5, fie online prin intermediul Satu Mare CityPortal: https://portal.primariasm.ro/category/55

 

Mai multe informații privind Serviciul Relaţii Publice, camera 5, parter, telefon: 0261-702553.