CEREMONIA DE ÎNMÂNARE A DIPLOMELOR DE CETĂȚEAN DE ONOARE
CEREMONIA DE ÎNMÂNARE A DIPLOMELOR DE CETĂȚEAN DE ONOARE
Ceremonia de înmânare a diplomelor de cetățean de onoare al municipiului Satu Mare doamnei ambasador Simona-Mirela Miculescu, campionului Osváth Richárd și domnului rector dr. Daniel-Ovidiu David.

Cele trei personalități au fost desemnate de Consiliul Local și reprezintă pentru toți sătmărenii exemple de talent, ambiție, inteligență, curaj și putere de muncă!

„Înainte să se voteze în Consiliul Local acordarea titlului de cetățean de onoare celor trei mari personalități, am fost întrebat ce au făcut ei pentru Satu Mare?
Răspunsul e foarte simplu: prin doamna ambasador Miculescu, domnul rector David și campionul Richárd Osváth, Satu Mare este cunoscut la nivel global. Nu cred că greșesc atunci când spun că doamna Simona Miculescu este cel mai important diplomat pe care România îl are în acest moment. Domnul Daniel David este rectorul uneia din cele mai mari și importante universități din Europa, domnul Osvath este unul din cei mai mari sportivi ai lumii, care a trecut peste toate obstacole pentru a ne aduce medalii paralimpice, mondiale și europene.


Sunt onorat, la fel ca toți sătmărenii, că pornind de aici ați reușit să cuceriți lumea largă, să schimbați destine, reprezentând tot ce are Satu Mare mai bun: talent, ambiție, inteligență, curaj și putere de muncă.Mă bucur că prin acordarea titlului de cetățean de onoare, vă întoarceți, chiar dacă doar pentru câteva zile, ACASĂ!”, a declarat primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor.