Parteneriat pentru comunitatea vulnerabilă din Sătmărel!
Parteneriat pentru comunitatea vulnerabilă din Sătmărel!
Consiliul Local a aprobat astăzi parteneriatul dintre Direcția de Asistență Socială și Asociația Stea, încheiat în vederea depunerii unui proiect finanțat din fonduri europene în valoare de 1.548.000 lei, prin intermediul Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021.

Educația face diferența! 
Consiliul Local a aprobat astăzi parteneriatul dintre Direcția de Asistență Socială și Asociația Stea, încheiat în vederea depunerii unui proiect finanțat din fonduri europene în valoare de 1.548.000 lei, prin intermediul Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021. Proiectul se va adresa familiilor sărace din cartierul Sătmărel și vizează creșterea accesului la educație, prevenirea abandonului școlar, precum și dezvoltarea oportunităților privind incluziune socială a peste 430 de persoane ( copii, tineri și adulți).


,,Îi implicăm pe specialiștii din asistență socială în proiecte care să ofere un ajutor real comunităților defavorizate. Astfel, Direcția de Asistență Socială în parteneriat cu Asociația Stea vor implemneta un proiect  în valoare de 1.548.000 lei care să răspundă real nevoilor comunității vulnerabile din Sătmărel. Voi sprijini orice parteneriat viabil și eficient care să pună pe primul loc educația tinerilor și integrarea în societate a persoanelor fără posibilități materiale, dar care vor să își depășească condiția", a spus primarul Kereskényi Gábor.