Festivitatea de premiere a celor mai longevive cupluri
Festivitatea de premiere a celor mai longevive cupluri
Grădina Romei a găzduit festivitatea de premiere a celor mai longevive căsnicii din Satu Mare

Conducerea Primăriei Municipiului Satu Mare continuă tradiția premierii celor mai longevive cupluri din municipiu. Miercuri, 6 septembrie 2023, în Grădina Romei, au fost felicitate 45 de cupluri care aniversează 50 de ani de căsătorie și 10 cupluri ce sărbătoresc 60 de ani de căsnicie. 

 

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, și viceprimarii Cristina Tămășan - Ilieș și Adelin Ghiarfaș au felicitat fiecare cuplu în parte, mulțumindu-le sărbătoriților că au demonstrat că viața în doi este frumoasă și cu trecerea anilor, iar familia este fundamentul societății: ,,Dumneavoastră sunteți un model pentru noi toți. Zeci de ani ați mers mână în mână prin viață, împreună, trecând cu iubirea prin timp, rutină și provocări. Lecțiile învățate v-au întărit relația. Vă doresc să vă bucurați în continuare mulți ani unul de altul, să fiți sănătoși și noi toți să vă luăm în continuare ca exemplu și să trăim cu aceleași principii și valori. La mulți ani!”, a declarat primarul Kereskényi Gábor. 

 

Primăria Municipiului Satu Mare a oferit fiecărui cuplu o diplomă de fidelitate și un premiu în valoare de 1000 lei. 

 

Premierea este un gest simbolic de mulțumire, o tradiție pe care Primăria Municipiului Satu Mare și Consiliul Local doresc să o continue și în viitor.