×
PROIECTE MARI
REABILITARE ȘI MODERNIZARE BAZĂ SPORTIVĂ DINAMO
REABILITARE ȘI MODERNIZARE BAZĂ SPORTIVĂ DINAMO

Primăria Municipiului Satu Mare derulează lucrări de amenajare a complexului sportiv „Dinamo”, în colaborare cu Federația Română de Fotbal. Baza Sportivă „Dinamo” va cuprinde un teren de fotbal  cu gazon sintetic , cu dimensiunile de 100 x 60 m, aceste dimensiuni fiind acceptate şi pentru desfăşurarea competițiilor oficiale și a unor meciuri de cat. B şi C.  Vestiarele au fost deja rebilitate și urmează să se refacă și terenul de baschet.  

În colaborare cu Federația Română de Fotbal va fi amenajat un teren de fotbal omologat pentru Liga a 2-a. Va fi o bază sportivă unică în nord-vestul țării și va veni în sprijinul multor echipe care în timpul sezonului rece sunt nevoite să plece în Ungaria pentru antrenamente. Această bază sportivă va fi deschisă atât pentru sportivii de performanță, cât și pentru cei care vor să practice sportul de masă. 

Proiectul presupune amenajarea unei piste de atletism din material tartan, a pistei şi unei  gropi cu nisip pentru săritura în lungime, precum și montarea unui sistem complet pentru iluminarea  nocturnă a terenului , cu 4 stâlpi de 20 m, cu reflectoare şi sisteme paratrăsnet, precum și a tribunei cu 200 de locuri.
Federația Română de Fotbal sprijină acest proiect prin contribuția financiară pentru amenajarea gazonului sintetic, precum și prin achiziționarea unui utilaj pentru curățarea terenului. 
Cu această ocazie se va amenaja și o parcare modernă care va pune la dispoziție sute de locuri de parcare. 


Proiectul este implementat de constructorul Atlas Sport Târgu Mureș, care are o mare experiență pe partea de amenajări de baze sportive, iar valoarea totală a contractului este de aproape 3.000.000 de lei cu TVA. Termenul de finalizare este de 6 luni. 
 

 
INFORMĂRI / ȘTIRI
Primăria Municipiului Satu Mare și Federația Română de Fotbal au inaugurat joi, 21 octombrie la ora 17.00, baza sportivă „Dinamo”, proiect realizat cu fonduri de la bugetul municipiului Satu Mare și în parteneriat cu Federația Română de Fotbal.
Proiectul este derulat în parteneriat cu Federația Română de Fotbal și are o valoare de 3.000.000 lei.  
Federația Română de Fotbal sprijină acest proiect prin contribuția financiară pentru amenajarea gazonului sintetic, precum și prin achiziționarea unui utilaj pentru curățarea terenului.