×
INFORMAȚII PUBLICE
Turul României la ciclism 2022
 
INFORMĂRI / ȘTIRI
Mulțumim sătmărenilor pentru că au manifestat înțelegere față de restricțiile de circulație care s-au impus pentru buna desfășurare a competiției cicliste, precum și tuturor celor care s-au mobilizat pentru ca totul să se desfășoare bine în Satu Mare.
Indiferent de rezultat, spectacolul ciclist va aduce bucurie spectatorilor prezenți pe traseu – la Satu Mare, Turul României a avut parte de cea mai călduroasă primire din istoria recentă a evenimentului.  
Satu Mare devine un punct de reper important pentru lumea sportului în aceste zile.  Începând de marți, 6 septembrie și până miercuri, 7 septembrie, 130 de cicliști din 15 țări se află în municipiul Satu Mare, concurând în cadrul celei mai prestigioase competiții sportive, Turul României. 
Turul României 2022 începe pe 6 septembrie la Satu Mare: peste 130 de cicliști din 15 țări vor parcurge un traseu de peste 850 km 
Vă rugăm să țineți cont de aceste restricții de circulație și să nu parcați în zona de aplicare a acestora. Vă mulțumim pentru înțelegere!
Turul României aduce competiții de ciclism în Satu Mare. Competiția de ciclism pentru copii este programată luni, 5 septembrie, între orele 15.30-17.40, în Piața Libertății, fiind organizată sub formă de circuit sau contratimp individual.