Atelier în Mai - expoziție de artă contemporană
Atelier în Mai - expoziție de artă contemporană
Expoziția poate fi vizitată în perioada 31 mai-15 iunie.

Grupul de artiști de pe str. Ștrandului împreună cu Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural „G. M. Zamfirescu” organizează în perioada 31 mai - 15 iunie cea de-a 11-a ediție a expoziției anuale de artă contemporană „Atelier în mai”.

 

Evenimentul de arte vizuale va fi găzduit de Muzeul Județean Satu Mare, unde arta contemporană prinde viață într-o diversitate de forme și expresii. Expoziția aduce laolaltă lucrările artiștilor din atelierele de pe strada Ștrandului, precum și lucrările artiștilor invitați. În acest context, sensibilitatea și polaritățile se întâlnesc pentru a evoca o experiență individuală unică.

 

Vernisajul expoziției


Vineri, 31 mai - ora 18.00
Atmosferă muzicală: Ferencz Áron - handpan
Artist Talk - Întâlnire și discuții libere cu artiștii

 

În lumea noastră plină de nuanțe și contraste, sensibilitatea este motorul nostru creativ, călăuzându-ne în explorarea emoțiilor și a sensibilităților vieții. În același timp, prezența polarităților: lumină și umbră, bine și rău, ordine și haos, tradiție și inovație - adaugă adâncime și autenticitate lucrărilor noastre, evidențiind contrastul și echilibrul din jurul nostru. „Atelier în Mai„ încurajează publicul să se angajeze într-o experiență vizuală și să exploreze întreaga gamă de emoții și sensibilități exprimate în lucrările expuse.

 

Expoziția poate fi vizitată în perioada 31 mai-15 iunie.