×
CULTURĂ SPORT ȘI TINERET
 
INFORMĂRI / ȘTIRI
Obiectivul general al proiectului este reducerea fenomenului de abandon școlar.  1000  de km. pedalați = 1 BICICLETĂ.
Indiferent de rezultat, spectacolul ciclist va aduce bucurie spectatorilor prezenți pe traseu – la Satu Mare, Turul României a avut parte de cea mai călduroasă primire din istoria recentă a evenimentului.  
Satu Mare devine un punct de reper important pentru lumea sportului în aceste zile.  Începând de marți, 6 septembrie și până miercuri, 7 septembrie, 130 de cicliști din 15 țări se află în municipiul Satu Mare, concurând în cadrul celei mai prestigioase competiții sportive, Turul României. 
La începutul noului an școlar, transmitem un mesaj de speranță: Trebuie să avem încredere și să fim responsabili pentru educația copiilor noștri: autorități, dascăli, părinți.
Copiii de la Centrul Multifuncțional ,,Alter Ego” au avut parte de o binemeritată excursie, acum pe final de vacanță. Alături de colectivul Centrului au vizitat mai multe obiective turistice din județul Sălăj, printre care Monumentul lui Mihai Viteazul de la Guruslău, locul de joacă ,,Ograda Fermecată", Cascada Izvoarele Barcăului și Mănăstirea ,,Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul" din Bobota.
Eveniment organizat Federația Română de Ciclism, Ministerul Sportului Auchan Retail România, Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural ,,G.M.Zamfirescu”.