Începe a treia săptămână de activități în Atelierul Moșului!
Începe a treia săptămână de activități în Atelierul Moșului!
Prima zi din cea de-a treia săptămână plină de activități minunate în Atelierul Moșului din cadrul Târgului de Crăciun Satu Mare s-a bucurat de un mare succes atât în rândul copiilor, cât și al celor ce i-au îndrumat.

Creativitatea și expresivitatea elevilor de la Liceul Teologic Reformat, Școala Gimnazială ,,Bălcescu – Petőfi’’ și ,,Constantin Brâncoveanu’’  și ai Colegiului Național ,,Doamna Stanca’’ a fost motivată de meșteri și producători locali: St. Martin’s Elixir, Florăria Eden, Potor Monika și Vitralii Eötvös Károly


 Savoarea dulcețurilor și a siropurilor delicioase au explorat-o sub îndrumarea lui Székely Róbert - St. Martin’s Elixir. Atelierele de creație s-au concentrat apoi pe obiecte de decor specifice sărbătorilor de iarnă cu Florăria Eden, apoi au fost realizate decorațiuni prin diverse tehnici sub îndrumarea meșterilor Potor Monika și meșteșugarul Eötvös Károly care lucrează cu sticlă de vitraliu. Atelierul este oferit de Catena - Farmacia Inimii, în parteneriat cu Produs Sătmărean și Banca Transilvania.