1 aprilie, ultima zi de plată a impozitelor și taxelor locale cu bonificație de 10%
1 aprilie, ultima zi de plată a impozitelor și taxelor locale cu bonificație de 10%
Acestea pot fi achitate la casieriile DITL, online sau în stațiile de plată SelfPay

Direcția Impozite și Taxe Locale Satu Mare informează contribuabilii că ultima zi de plată cu bonificație de 10% a impozitelor și taxelor datorate bugetului local al Municipiului Satu Mare este 1 aprilie 2024.

 

Începând cu 2 aprilie, se vor percepe majorări de întârziere pentru plata impozitelor și taxelor datorate pentru primul semestru al anului 2024.

 

Vă reamintim că impozitele și  taxele pot fi achitate la casieriile Direcției de Impozite și Taxe Locale, la sediul din Piața Romană bl. D8 parter, cât și la punctul de lucru situat în Complexul Comercial Someșul, etajul IV.

 

De asemenea, impozitele, taxele și amenzile se pot achita și online pe site-ul dedicat al primăriei https://platformacetateni.satumare.globalpay.ro/ doar cu Codul Numeric Personal sau pe portalul de plăți https://www.ghiseul.ro/. Acestea mai pot fi platite și la cele 38 de stații de plată SelfPay amplasate pe raza Municipiului Satu Mare. Precizăm că plățile online ghiseul.ro și globalpay.ro precum și la stațiile de plată SelfPay pot fi efectuate în orice moment.