×
DIRECȚIA IMPOZITE ȘI TAXE LOCALE
 
INFORMĂRI / ȘTIRI
În temeiul prevederilor art. 47 alin. (5) lit. b) și ale alin. (6) și (7) din Legea nr. 207/2015 privind Codul de procedură fiscală, cu modificările și completările ulterioare, comunicăm că au fost emise acte administrative fiscale pentru următorii contribuabili: (a se vedea fisierele ataşate)
Vă anunțăm că ultima zi de plată a impozitelor și taxelor locale pentru semestrul II al anului în curs, fără majorări de întârziere, este luni, 2 octombrie 2023.
În temeiul art. 47 alin. (2) din Legea nr. 207/2015 privind Codul de Procedură Fiscală, actualizata va comunicăm că au fost emise acte administrative fiscale (somatii si titluri executorii) pentru următorii contribuabili:(a se vedea fisierele ataşate)
În temeiul art. 47 alin. (5) lit. b) si ale alin (6) si (7) din Legea nr. 207/2015 privind Codul de Procedură Fiscală, cu modificările și completările ulterioare, comunicăm că au fost emise acte administrative fiscale pentru următorii contribuabili: (a se vedea fișierele atașate)
Sătmărenii pot face plata prin intermediul aplicației indiferent de platforma telefonului mobil (Android sau IOS).
Primăria Municipiului Satu Mare și instituțiile subordonate își reiau programul normal cu publicul de miercuri, 16 august.