Centrul Multifuncțional „Alter Ego” a marcat finalul activităților de vară printr-o excursie în Oradea
Centrul Multifuncțional „Alter Ego” a marcat finalul activităților de vară printr-o excursie în Oradea
În ultima zi a lunii august, marcând încheierea activităților specifice sezonului rece, toți copiii beneficiari ai Centrului Multifuncțional “Alter Ego” au fost în excursie în județul vecin, în Bihor.

das/1-8.jpg
Vara lui 2021 a fost o vară cu totul și cu totul specială mai ales pentru că a fost posibilă organizarea a numeroase activități pe placul copiilor care beneficiază de serviciile Centrului Multifuncțional „Alter Ego”.

În ultima zi a lunii august, marcând încheierea activităților specifice sezonului rece, toți copiii beneficiari ai Centrului Multifuncțional “Alter Ego” au fost în excursie în județul vecin, în Bihor. Copiii alături de personalul centrului și directorul executiv al Direcției de Asistență Socială Satu Mare, Adrian Balaj, au poposit la două obiective turistice din Oradea, Grădina Zoologică și Cetatea Medievală. Au admirat animalele domestice și cele sălbatice, descoperind cum trăiesc ele în mediul real și s-au bucurat din plin de o zi cu soare și de plimbări în aer liber. La finele zilei au fost răsplătiți cu o ieșire la pizza.

Această excursie s-a realizat cu sprijinul furnizorului de servicii, Direcția de Asistență Socială Satu Mare, și al Asociației Prietenia Sătmăreană, mereu alături de Centrul Multifuncțional “Alter Ego”.