Chestionar pentru actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă
Chestionar pentru actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă
Actualizăm Planul de Mobilitate Urbană Durabilă, în baza căruia municipalitatea va putea accesa fonduri europene pentru perioada 2023-2030.

Opinia dumneavoastră exprimată prin răspunsurile la întrebările din chestionar, poate influența deciziile cu privire la proiectele care vor fi dezvoltate în următorii ani în municipiul Satu Mare. În acest sens, vă invităm să ne sprijiniți în demersul nostru de a îmbunătăți mobilitatea și calitatea vieții în municipiul Satu Mare prin completarea următorului chestionar care durează doar câteva minute: https://rb.gy/slvooe

  • Planul de Mobilitate Urbană Durabilă (PMUD) Satu Mare este un document strategic, conceput pentru a satisface nevoia de mobilitate a oamenilor și companiilor în oraș și în afara lui, pentru a avea un nivel de viață ridicat.
  • Printr-o planificare participativă, cu implicarea tuturor celor interesați se ajunge la un consens privind viitorul orașelor. În fiecare oraș este nevoie de o dezvoltare echilibrată și integrată a tuturor mijloacelor de transport. Un oraș trebuie să ofere aceeași libertate de mișcare tuturor, totodată este important să încurajeze trecerea la utilizarea unor moduri de transport nemotorizate, durabile. 
  • Pentru ca acest plan să vină în întâmpinarea nevoilor și dorințelor tuturor cetățenilor, este esențială implicarea. Astfel pot fi identificate problemele la nivel local, aspectele negative, dar și cele pozitive ale mobilității în oraș. Prezentul chestionar se adresează locuitorilor, celor care fac parte din viața citadină a orașului, în scopul identificării preferințelor de deplasare și ale aspectelor negative/pozitive în modul în care funcționează transportul în orașul dvs. 
  • Pentru a reuși să aflăm cât mai multe informații referitoare la cele de mai sus, vă invităm să alocați 10 minute pentru a răspunde la întrebările de mai jos. Informațiile sunt confidențiale și vor fi folosite strict în scop statistic de către elaboratorii studiului, pentru a propune soluții care să conducă la o mai bună mobilitate locală. 

Vă mulțumim anticipat!