CONCERT TEO MILEA, LA SATU MARE
CONCERT TEO MILEA, LA SATU MARE

Teo Milea, pianistul timişorean care din 2015 trăieşte în Canada este invitat la Satu Mare pe data de 1 februarie. Concertul va avea loc începând cu ora 18.00, la Filarmonica de Stat Dinu Lipatti cu sprijinul Centrului Cultural G.M.Zamfirescu și al Primăriei Municipiului Satu Mare. 

 

După un număr de peste 400 de concerte susținute pe scena națională și internațională a muzicii clasice, Teo Milea face o schimbare majoră în 2012 și se dedică concertelor cu propriile compoziții, reușind să se poziționeze ca etalon în muzica neo-clasică și devenind unul dintre artiștii preferați ai publicului tânăr din România.


Teo Milea a colaborat cu Opera din Viena, a concertat în cadrul marilor festivaluri de jazz din țară și la diverse evenimente europene. Din 2015 s-a mutat în Canada unde își păstrează marca distinctivă europeană și continuă seria concertelor desfășurate cu casa închisă.


"El nu cântă la pian, ci interpretează cu tot ce are, dincolo de muzica extraordinară care îi iese din degete, felul în care întregul lui trup povestește ceea ce cântă e dincolo de cuvinte. Întâlnirea cu muzica lui Teo Milea intră în categoria iubirilor la prima audiție. Vă veți întoarce mereu la madlenele sale acustice, pentru încă puțin din acest medicament pentru suflet ce iese din degetele lui. Ascultați-l, e soundtrack-ul perfect pentru multe momente din viață." (A Demirgian)