Demonstrații de karate susținute de A.C.S. de Arte Marțiale OKINAWA la Centrul Multifuncțional “Alter Ego”
Demonstrații de karate susținute de A.C.S. de Arte Marțiale OKINAWA la Centrul Multifuncțional “Alter Ego”
Ne-am bucurat să asistăm la diferite demonstrații, exerciții și explicații, toate puse în practică pe înțelesul copiilor prin stilul karate – Shotokan tradițional, cu tehnici de bază, forme de lupte și tehnici de autoapărare.

Ziua de azi a fost una specială pentru că le-am avut alături de noi pe Cms. Liviana Chiorean din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare și pe specialistul în prevenire din cadrul Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog, Câmpan Beatrix Pușa.  Fiecare întâlnire cu aceste doamne implicate trup și suflet în tot ceea ce fac este una care ne lasă amintiri plăcute. Așa a fost și azi pentru că ne-am bucurat de invitați speciali, alături de  Cms. Liviana Chiorean  și specialista Câmpan Beatrix Pușa  fiind prezenți la noi în centru  reprezentanți  ai  A.C.S. de Arte Marțiale OKINAWA: Sensei- Nyesti Csaba și Sensei- Balog Zsolt, care au venit însoțiți de patru copii talentați la karate.

Oaspeții noștri ne-au prezentat acest sport într-un stil care ne-a impresionat pe toți, și pe cei mari și, vă imaginați desigur că și pe cei mici. Ne-am bucurat să asistăm la diferite demonstrații, exerciții și explicații, toate puse în practică pe înțelesul copiilor prin stilul karate – Shotokan tradițional, cu tehnici de bază, forme de lupte și tehnici de autoapărare.  Prin această activitate le-au fost  transmise copiilor câteva tehnici practice de autoapărare pentru siguranța lor în diferite contexte. Au învățat de asemenea modalități prin care se raporta la situații de conflict și violență.