DOSARELE PENTRU LOCUINȚELE A.N.L SE REACTUALIZEAZĂ
DOSARELE PENTRU LOCUINȚELE A.N.L SE REACTUALIZEAZĂ
Pentru informații suplimentare, cetățenii se pot adresa telefonic la numărul 0261.807.521 - Serviciul Patimoniu, Concesionări, Închirieri.

Primăria Municipiului Satu Mare aduce la cunoștință publică faptul că dosarele pentru locuinţele ANL destinate închirierii trebuie actualizate. Astfel, dosarele depuse la Serviciul Patimoniu, Concesionări, Închirieri din cadrul instituției trebuie să cuprindă următoarele documente:
• adeverințe de la locul de muncă din care să rezulte faptul că titularul cererii își desfășoară activitatea în municipiul Satu Mare;
• adeverinţe de salarizare, cupoane de pensie sau alte documente din care să rezulte venitul net realizat atât de solicitant, cât și de membri familiei acestuia; 
• orice document în măsură să dovedească modificări survenite de la ultima actualizare a dosarului de locuinţă (certificat de căsătorie, certificat de naştere copii, hotărâre de divorţ, adeverinţe medicale, diplomă de studii etc.). Pentru informații suplimentare, cetățenii se pot adresa telefonic la numărul 0261.807.521 - Serviciul Patimoniu, Concesionări, Închirieri.

 

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Satu Mare