Experimentează feminitatea prin creație!
Experimentează feminitatea prin creație!
Marcăm Ziua Internațională a Femeii cu un atelier de pictură experimentală.

O nouă ediție a Ladies Creative Day vine cu o tematică pe cât se poate de potrivită Zilei de 8 Martie: Exprimarea feminității prin creație. Evenimentul se va desfășura la data de 4 martie, începând cu ora 17.00, la Casa Meșteșugarilor, str. Ștefan cel Mare, nr. 18. 

Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu" și Primăria Municipiului Satu Mare revin cu o nouă ediție a unui eveniment de succes, de care multe femei s-au bucurat și în anul precedent: Ladies Creative Day.

Cu două ediții de succes din anul trecut - de Ziua Internațională a Femeii și cu ocazia Zilei Internaționale a Mamei - anul acesta Ladies Creative Day vine cu o tematică dedicată Zilei Internaționale a Femeii, urmând ca la începutul lunii martie doamnele și domnișoarele să-și dea întâlnire în cadrul unui nou atelier de pictură experimentală.

Așadar, în 4 martie, începând cu ora 17.00, la Casa Meșteșugarilor, sunt așteptate atât domnișoarele de peste 18 ani, cât și doamnele iubitoare de artă și creație prin pictură, cuvântul cheie fiind: feminitate și are ca scop celebrarea Zilei Internaționale a Femeii.

Ce înseamnă atelier de pictură experimentală?
Prin atelierele de pictură experimentală ne propunem să oferim cadru și spațiu femeilor de a-și exprima feminitatea într-un mod creativ și suav. Coordonatorul evenimentului va fi domnul Aurel Popp din Carei, care îi va introduce pe toți cei interesați în lumea magică a picturii experimentale.

Participarea la eveniment este gratuită, însă este nevoie de înregistrare, întrucât există un număr limitat de locuri. Putem găzdui doar primele 100 de doamne și domnișoare înscrise prin formularul pe care-l punem la dispoziție.

Formular de înscriere: https://bit.ly/ladiescreativeday2023
Mai multe informații în descrierea evenimentului și pe pagina Centrului Cultural.