Arany- és gyémántlakodalmas házaspárokat köszöntöttünk
Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala idén is jutalmazza a hosszúéletű házassággal büszkélkedő szatmáriakat.

Csütörtökön, január 20-án az Iparosotthonban összesen 48 ötvenedik, illetve hatvanadik házassági évfordulóját ünneplő házaspár kapott elismerő oklevelet és 1000 lejt a jeles alkalomból.
„Ragaszkodunk a hagyományhoz és idén is köszöntjük Szatmárnémetiben a hosszú ideje, 50 és 60 éve házasokat. A mai összezavarodott világban az ilyen már ritkaságszámba megy, de úgy vélem, nem szabad elveszítenünk a reményt. Ma 48 aranylakodalmas és gyémántlakodalmas házaspárt köszöntünk. Ők kitartottak egymás mellett jóban, rosszban, és itthon maradtak, ezzel is hozzájárulva Szatmárnémeti fejlődéséhez. Követendő példák ők, akik megérdemelnek minden elismerést és gratulációt. További sok boldogságot és egészséget kívánok mindannyiuknak” – köszöntötte a résztvevőket Kereskényi Gábor polgármester.
Közösségünk ezen értékes tagjainak jutalmazása egy szimbolikus gesztus, és egy olyan szokás, amelyhez a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a Helyi Tanács a jövőben is ragaszkodni fog.

Köszönet a színvonalas előadásért a Művészeti Liceumnak és diákjainak: Alexandra Soriannak és Szabó Barbarának (gitár, vokál), valamint felkészítő tanáraiknak: Călin Keresztesnek és Sallai Lászlónak.