Élelmiszerek és higiéniai cikkek a rászorulóknak
Élelmiszerek és higiéniai cikkek a rászorulóknak
A kedvezményezetteket időben fogják értesíteni – postai úton is – annak kapcsán, hogy pontosan mikor, milyen nyitvatartás szerint történik majd a csomagok kiosztása. A támogatásban részesülők adatbázisában 74 szociális segélyt kapó személy, illetve 94 család szerepel. A törvény értelmében a családok esetében minden családtag jogosult egy-egy tisztálkodószereket és tartós élelmiszert tartalmazó csomagra.

A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a Szatmárnémeti Szociális Igazgatóság ezúton hozza a szociális segélyben vagy családi pótlékban részesülők tudomására, hogy újabb higiéniai eszközöket és élelmiszert tartalmazó csomagot vehetnek át a hátrányos helyzetű személyek támogatására létrehozott operatív program támogatásával.  
A csomagok kiosztása a tervek szerint szeptemberben kezdődik, ugyanis egyelőre csak a higiéniai eszközök érkeztek meg a szatmárnémeti raktárba, augusztus végére azonban megérkezik az élelmiszersegély is.


A kedvezményezetteket időben fogják értesíteni – postai úton is – annak kapcsán, hogy pontosan mikor, milyen nyitvatartás szerint történik majd a csomagok kiosztása. A támogatásban részesülők adatbázisában 74 szociális segélyt kapó személy, illetve 94 család szerepel. A törvény értelmében a családok esetében minden családtag jogosult egy-egy tisztálkodószereket és tartós élelmiszert tartalmazó csomagra. Abban az esetben, ha a kedvezményezett egészségi állapota nem engedi meg a személyes átvételt, a csomagokat a szociális igazgatóság munkatársai házhoz viszik – ezt kérni a 0261.714.195-ös telefonszámon lehet.