Csütörtöktől húsvéti vásár várja a szatmáriakat
Csütörtöktől húsvéti vásár várja a szatmáriakat
További információkért kövessék a Húsvéti Vásár eseményét, illetve a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ oldalait.

A közelgő húsvéti ünnepek alkalmából a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ a Szatmár Megyei Tanáccsal, a Szatmár Megyei Hagyományőrző Forrásközponttal és Szatmár Vidékfejlesztéséért Egyesülettel együttműködésben idén is megszervezi a szatmáriak körében nagy népszerűségnek örvendő Húsvéti Vásárt

„Biztatom a kedves szatmáriakat, hogy látogassanak ki a húsvéti vásárba, hiszen ez a rendezvény kiváló lehetőséget kínál, hogy megismerjék és támogassák a kézművesek és termelők munkáját. Várjuk Önöket városunk központjába, hogy közösen hangolódjunk a közelgő húsvéti ünnepekre. Legyen mindenki számára különleges élmény az ünnepvárás”, nyilatkozta Kereskényi Gábor, Szatmárnémeti polgármestere.

Várunk mindenkit március 21-től április 1-ig 10:00 és 18:00 óra között a Batthyány (Corneliu Coposu) sétányon, ahol kizárólag minőségi helyi termékeket, kézműves dekorációkat és az ünnepi asztalra való finomságokat szerezhetnek be.

Az idei szatmárnémeti húsvéti vásár számos meglepetést és újdonságot tartogat. A színes dekorációkkal húsvéti hangulat költözik a Coposu sétányra. A gyermekek húsvétvárását izgalmas és kreatív foglalkozások teszik igazán felejthetetlenné. Idén több mint 1200 gyermek érkezik a megye óvodáiból és iskoláiból, hogy részt vegyenek a rendezvénytéren kialakított nyusziházban és környékén zajló ünnepváró foglalkozásokon.

A legkisebbek hatalmas örömére nyuszisimogató is lesz, ahol a gyerekek nem csupán találkozhatnak, de játszhatnak is a bolyhos ugrifülesekkel.

További információkért kövessék a Húsvéti Vásár eseményét, illetve a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ oldalait!