Borkóstolók és bakelit lemezek vására a Samfest Jazz&Wine dzsesszfesztiválon
Borkóstolók és bakelit lemezek vására a Samfest Jazz&Wine dzsesszfesztiválon
Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ a soron következő hétvégén, azaz június 21. és 23. között szervezi meg a nagymúltú szatmárnémeti dzsesszfesztivált, a Samfest Jazz&Wine-t a Tűzoltótoronynál, a Dr. Fátyol Rudolf parkban.

A rendezvény alatt borkóstolókkal is várják a Samfest Jazz&Wine-ra kilátógatókat. Az érdeklődők megismerhetik a Nachbil, Carastelec és Triterra pincészetek borkülönlegességeit. Az ízletes és gyümölcsös borok mellé a szervezők, gazdag sajttállal is készülnek annak érdekében, hogy a borkóstolás élménye igazán teljes legyen.

Jelentkezni előzetesen, az alábbi űrlap kitöltésével lehet: https://bit.ly/jw2024_degustare

Június 21., péntek, 17:00 óra – Nachbil pincészet
Trio alb, Rozé, Sauvignon blanc, Chardonnay Barrique, Syrah

Június 22., szombat, 17:00 óra – Carastelec pincészet
Friza fehér, Friza rozé, Carassia Classic, Carassia Rose

Június 23., vasárnap 17:00 óra – Triterra pincészet
Bubble Cuvee, Olaszrizling, Királyleányka, Rozé, Cabernet Sauvignon

A helyek száma korlátozott. A borkóstoló helyszíne a Tűzoltótoronynál felállított borsátor. Szervezésben partnerünk az Artisan Coffee & Wine.

A tavaly sikeres bakelit lemezek vásárát idén is elhozzák a szervezők. A zenei különlegességeket keresők és kedvelők, több, mint 1500 vinyl lemez közül válogathatnak. Ebben a széles választékban szinte minden zenei műfaj – rock, indie, alternatív, new wave, post punk, electro, funk, soul és természetesen jazz is – megtalálható lesz.