Speciális program lesz érvényben január 24-én
Speciális program lesz érvényben január 24-én
Kérjük, használják továbbra is bizalommal a CityPortalt, hogy gyorsan és hatékonyan kommunikálhassanak a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatallal.

A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatalban nem lesz ügyfélfogadás január 24-én, a román fejedelemségek egyesülésének évfordulóján.


A Szatmárnémeti Lakosság-nyilvántartó Igazgatóság – az Anyakönyvi Hivatal, a Lakosságnyilvántartó és az egységes ügyfélablak – szerdán zárva lesz.


Azok a lakosok, akik helyi adót és egyéb illetéket szeretnének befizetni, megtehetik a városban működő SelfPay-termináloknál. Az adók és büntetések kifizetésére lehetőség van online, a www.ghiseul.ro vagy a www.globalpay.ro oldalon is, ahol bármelyik országban, bármely pénzintézet által kiadott bankkártyával lehet fizetni. 


Lakossági bejelentésekre használják bizalommal a Satu Mare City Portált, ami elérhető a https://portal.primariasm.ro/ címen.


A tömegközlekedési vállalat, a Transurban Rt. autóbuszai január 24-én szombati menetrend szerint fognak közlekedni. Az 1-es és az 5-ös vonalon hosszított menetrend lesz érvényben. A Transurban jegyárusító bódéi is zárva tartanak szerdán, buszjegyeket a jegyautomatákból vagy a partner kereskedelmi egységekben lehet vásárolni.