Copiii Centrului Multifuncțional Alter Ego, în pași de dans în Grădina Romei
Copiii Centrului Multifuncțional Alter Ego, în pași de dans în Grădina Romei
Copiii care beneficiază de serviciile Centrului Multifuncțional „Alter Ego” au petrecut o zi minunată alături de specialiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare și din cadrul Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog, precum și alături de invitații lor de la Școala de dans REGAL DANCE CLUB Satu Mare.

das/1-2.jpg
Copiii iubesc vacanța, iubesc voia bună și o mulțime de activități care mai de care mai antrenantă. În sensul antrenării lor în acțiuni cu dublu scop, adică util și plăcut în același timp, copiii care beneficiază de serviciile Centrului Multifuncțional „Alter Ego” au petrecut o zi minunată alături de specialiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare și Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog, precum și alături de invitații lor de la Școala de dans REGAL DANCE CLUB Satu Mare.


Mișcarea, muzica, dansul, aerul liber și soarele contribuie la starea de bine a copiilor.

De asemenea, prin jocuri, copiii devin încrezători în a învăța lucruri noi care necesită implicare și multă atenție, prind curaj, se încarcă emotional pozitiv, devin mai ambițioși.

Nici cu prilejul acestei activități nu s-au lăsat mai prejos și drept recompensă pentru reușita pașilor de dans, copiii s-au bucurat de o călătorie cu trenulețul.

Această activitate face parte din cadrul campaniei IPJ SM –„ Dependența de vară”, campanie derulată în colaborare cu CPECA SM.

Le mulțumim pentru această activitate plină de mișcare, muzică și ritm doamnei Cms. Liviana Chiorean din cadrul IPJ Satu Mare, doamnei Câmpan Beatrix Pușa, specialist prevenire în cadrul CPECA SM și nu în ultimul rând invitațiilor care ne-au învățat pașii de dans, Codrea Micle Cristian și Judit, instructori de la școala de dans „Regal Dance Club”.