Pasarela pietonală a fost montată pe poziții
Pasarela pietonală a fost montată pe poziții
Structura metalică de 400 de tone a pasarelei pietonale a fost montată cu succes pe poziții. O operațiune pe cât de spectaculoasă, pe atât de complexă și dificilă.

Pasarela pietonală legă Centrul Nou al municipiului Satu Mare de zona mall-ului Shopping City Satu Mare.

Pasarela pietonală este parte a proiectului privind reabilitarea Centrului Nou al municipiului Satu Mare, finanțat din fonduri europene. Această pasarelă, în afară de faptul că va asigura o mai bună legătură a pietonilor și a bicicliștilor între malurile Someșului, dar va fi și o construcție de care sătmărenii vor fi mândri. Ne dorim ca între zona mall-ului NEPI ( una foarte atractivă acum) și Centrul Nou să existe o legătură directă pentru a da viață Pieței 25 Octombrie, care până acum era o zonă moartă din punctul de vedere al interesului sătmărenilor pentru petrecerea timpului liber. 

Pasarela pietonală și velo are capetele amplasate pe cele două maluri la nivelul digurilor, pe care sunt amenajate aleile de promenadă și la care se vor conecta traseele pietonale și pistele de cicliști prevăzute a fi realizate pe cele două maluri.