S-a semnat contractul pentru construcția unei piste de biciclete malul drept al Someșului
S-a semnat contractul pentru construcția unei piste de biciclete malul drept al Someșului
Investiția, finanțată prin PNRR, este în valoare de 5.680.597 lei, iar pista de biciclete va avea o lungime de 7 km

Primăria Municipiului Satu Mare va construi o pistă de biciclete pe malul drept al Someșului printr-un proiect finanțat din fonduri europene.


Vineri a fost semnat contractul privind proiectarea și construcția pistei de biciclete pe coronamentul digului mal drept al râului Someș de la stația de epurare până la limita administrativă a municipiului Satu Mare spre Dara. Investiția, finanțată prin PNRR, este în valoare de 6.365.134,37 lei, pista de biciclete urmând a avea o lungime de 7 km. 


”A fost semnat contractul de proiectare și execuție pentru proiectul „Pistă de biciclete pe coronamentul digului mal drept al râului Someș de la stația de epurare până la limita administrativă a municipiului Satu Mare spre Dara”. Continuăm să extindem rețeaua de piste de biciclete din municipiul Satu Mare, continuăm să accesăm proiecte europene”,  a declarat primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor.


Perioada de execuție este de 6 luni pentru realizarea proiectului tehnic și 12 luni pentru construcția pistei de biciclete, lucrările urmând a fi executate de ARL Cluj.