PLACĂ DEDICATĂ CAMPIOANEI OLIMPICE SIMONA POP, DEZVELITĂ LA SALA DE SCRIMĂ ALEXANDRU CSIPLER
PLACĂ DEDICATĂ CAMPIOANEI OLIMPICE SIMONA POP, DEZVELITĂ LA SALA DE SCRIMĂ ALEXANDRU CSIPLER

Placa dedicată campioanei olimpice Simona Pop a fost dezvelită marți, 11 august, în fața sălii de scrimă Alexandru Csipler.

 

În Grecia antică sportivii participanți la Olimpiadă erau primiți cu mult respect și cu mare fast la întoarcerea acasă. Este un model care trebuie urmat și acum. Ca să ajungă la Olimpiadă, un sportiv parcurge un drum lung, cu multă muncă și sacrifici.

 

De aceea este nevoie de mai multă atenție din partea noastră pentru sportivii care parcurg acest drum și ne oferă mari satisfacții. Suntem mândri că avem printre noi asemenea oameni. Simona Pop este un simbol pentru Satu Mare.

 

Simona a preluat ștafeta și a dus mai departe istoria glorioasă a școlii de scrimă din Satu Mare. Simona Pop este cetățean de onoare al municipiului și reprezintă un model pentru toți tinerii și pentru sportivii noștri. O campioană olimpică din Satu Mare! Este o mândrie pentru noi toți și merită tot respectul! Și nu în ultimul rând. Felicitări şi lui Francisc Csiszár, cel care a antrenat-o pe campioană timp de 12 ani. Simona, suntem mândri de Tine, toți sătmărenii!

 

 

 

Primar,
Kereskényi Gábor