Premiu pentru musicalul My Fair Lady al Trupei Harag György
Premiu pentru musicalul My Fair Lady al Trupei Harag György
Premiile anului 2023 ale revistei de teatru  Rinocerul au fost decernate în cadrul unei ceremonii de premiere la Teatrul Național din București.

Spectacolul My Fair Lady al Trupei Harag György a Teatrului de Nord Satu Mare, instituție finanțată de Primăria Municipiului Satu Mare, s-a numărat printre premianți, producția lui Andrei Șerban montată la Satu Mare câștigând premiul în categoria cel mai bun musical al anului. Premiul a fost preluat de directorul artistic al trupei, Bessenyei Gedő István.


Pentru al patrulea an consecutiv, revista de teatru a acordat premii pentru realizări teatrale deosebite, iar la selecția câștigătorilor nu ia în considerare doar spectacolele teatrelor de limbă română, ci și ale teatrele minoritare.


Musicalul My Fair Lady a fost prezentat de Trupa Harag György pe 28 septembrie, iar câteva zile mai târziu, spectacolul a fost jucat în cadrul Festivalului BUKFEST de la București, fiind jucată și aici, cu casa închisă și mare succes.


Regizorul spectacolului, Andrei Șerban, a primit în cadrul evenimentului Premiul pentru întreaga activitate pentru regie, iar Irina Moscu, creatoarea decorului spectacolului My Fair Lady și creatoarea costumelor spectacolului Amphitryon, a fost și ea premiată în cadrul evenimentului de luni.