Proiectul „Împreună reușim”, prin programul ROMACT
Proiectul „Împreună reușim”, prin programul ROMACT
În perioada 1 octombrie 2021- 31 ianuarie 2022 Direcția de Asistență Socială Satu Mare implementează proiectul “Împreună reușim” co-finanțat de Consiliul Europei și Comisia Europeană prin programul ROMACT.

Acest proiect  cuprinde lucrări de renovare și igienizare a blocului de locuințe sociale situat pe strada Târnavei, numărul 20, bloc 79, Satu Mare. 
Proiectul “Împreună reușim” promovează ideea de responsabilizare și conștientizare a comunității asupra nevoii de întreținere și îngrijire a spațiului comun de locuit. O parte din cele 241 de persoanelor locatare se vor implica activ ca și voluntari în derularea activităților. Valoarea proiectului este de 5000 euro care reprezintă grantul alocat prin programul ROMACT.


Direcția de Asistență Socială Satu Mare ia în considerare orice formă de  externă pe care o poate fructifica în sensul îmbunătățirii condițiilor și calității vieții beneficiarilor săi. Proiectul se bucură de implicarea factorilor importanți ai comunității. Acestă acțiune a reprezentat nu doar un mijloc de îmbunătățire a condițiilor existente ci și un mijloc de a-și depăși limitele, de a aduce aportul comunității de etnie romă și numai.

Documente