S-A DESCHIS TÂRGUL DE PAȘTE!
S-A DESCHIS TÂRGUL DE PAȘTE!
Târgul de Paște și-a deschis porțile pentru toți sătmărenii, iar ediția din acest an aduce și o mulțime de activități pentru cei mici.

A sosit momentul mult așteptat! Târgul de Paște și-a deschis porțile pentru toți sătmărenii, iar ediția din acest an aduce și o mulțime de activități pentru cei mici. Producătorii locali au pregătit și de această dată produse inedite, pe care nu le veți regăsi în magazine, atât bunătăți pentru masa festivă, cât și produse și decorațiuni realizate manual. 

,,Suntem mândri că de la o ediție la alta putem aduce în fața sătmărenilor oameni care prin pasiunea și implicarea lor realizează produse de calitate, produse ce reprezintă cartea de identitate a municipiului și județului Satu Mare. Am început acest parteneriat cu Produs Sătmărean pentru că doar împreună putem promova produsele sătmărene. Am adus în acest an elemente noi de decor, specifice Paștelui, iar atmosfera de sărbătoare se va simți în Parcul Central și cu ajutorul copiilor pe care îi invităm să participe în număr cât mai mare la toate activitățile pe care le-am pregătit. Să transformăm această sărbătoare într-o bucurie și să alegem ca prin implicarea noastră să susținem economia locală”, a spus primarul Kereskényi Gábor. 

Activitățile și atelierele creative se vor organiza în funcție de condițiile meteorologice, iar programul acestora poate fi consultat la următorul link: https://primariasm.ro/satmarenii-sunt-invitati-la-targul-de-paste 

Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Satu Mare, Centrul Cultural ,,G.M. Zamfirescu”, Consiliul Județean Satu Mare și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale și Asociația pentru Dezvoltarea Rurală Sătmăreană.