Megnyílt a Húsvéti Vásár! 
Megnyílt a Húsvéti Vásár! 
Az idei vásár teljes időtartam alatt számos izgalmas program és műhelyfoglalkozás várja a gyerekeket. A helyi termelők ezúttal is olyan újdonságokkal és finomságokkal készültek, amelyeket a boltokban nem lehet megtalálni.

A mai napon megnyitja a kapuit a Húsvéti Vásár a szatmáriak előtt. Az ünnepi asztal finomságai mellett kézműves dekorációk és termékek is várják a szatmáriakat.
,,Büszkék vagyunk arra, hogy a rendezvényen olyan termelők képviseltetik magukat, akik szenvedélyükkel és elkötelezettségükkel minőségi termékeket készítenek a szatmáriak és vásárra látogatók számára. A Szatmári Termékekkel való partnerség egy példaértékű összefogás, amely által közös erővel tudjuk népszerűsíteni a helyi termelők által készített termékeket, így a város híre is messze tud jutni. A Központi Parkban az ünnepi hangulatot az új, egyedi készítésű dekorációs elemekkel kívánjuk fokozni, amely biztosan elnyeri a szatmáriak tetszését. Arra kérem a szatmári polgárokat, hogy látogassanak ki a Húsvéti Vásárra és támogassák a helyi termelőket, gyarapítsák a helyi gazdaságot - mondta Kereskényi Gábor, Szatmárnémeti polgármestere.


A műhelyfoglalkozások és vetélkedők az időjárási viszonyokhoz igazodva kerülnek megszervezésre. A teljes program az alábbi linken kattintva tekinthető meg: https://primariasm.ro/hu/izgalmas-es-szines-husveti-vasarra-hivjak-a-szatmariakat 


További információkért kövessék a Húsvéti Vásár eseményét, illetve a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a „G.M. Zamfirescu” Kulturális Központ Facebook és Instagram oldalait!
A rendezvény szervezői: Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal, „G.M. Zamfirescu” Kulturális Központ, Szatmár Megye Tanácsa, Szatmár Megyei Hagyományos Kultúrát Megőrző és Támogató Központ valamint a Szatmár Vidékfejlesztésért Egyesület.