SPECTACOL DE TEATRU PENTRU SENIORII SĂTMĂRENI
Spectacolul face parte din șirul activităților și evenimentelor propuse în cadrul proiectului „Implicat și activ la vârsta înțelepciunii”, implementat de Primăria Municipiului Satu Mare prin Direcția de Asistență Socială Satu Mare, în parteneriat cu Caritas Dieceza Satu Mare.

Seniorii care în ultima perioadă au ajuns doar rar sau poate chiar deloc la teatru au avut posibilitatea să participe gratuit, vineri, 28 ianuarie, la comedia romantică „Almost, Maine”, pusă în scenă de actorii trupei Mihai Raicu a Teatrului de Nord Satu Mare. O parte din vârstnici sunt beneficiarii Centrului de zi de pe str. Jiului, iar o altă parte sunt vârstnici care nu sunt neapărat beneficiarii centrului, dar au peste 65 de ani. Biletele au fost puse la dispoziția seniorilor gratuit și au putut fi rezervate la agenția teatrală.


Spectacolul face parte din șirul activităților și evenimentelor propuse în cadrul proiectului „Implicat și activ la vârsta înțelepciunii”, implementat de Primăria Municipiului Satu Mare prin Direcția de Asistență Socială Satu Mare, în parteneriat cu Caritas Dieceza Satu Mare. Prin acest proiect ne propunem îmbunătățirea calității vieții vârstnicilor din municipiul Satu Mare, îmbătrânirea activă și implicarea seniorilor în comunitate.