ÎNTÂLNIRE CU ONG-URILE IMPLICATE ÎN FURNIZAREA SERVICIILOR SOCIALE
ÎNTÂLNIRE CU ONG-URILE IMPLICATE ÎN FURNIZAREA SERVICIILOR SOCIALE
Miercuri, 18 ianuarie 2023, în sala de ședințe a Consiliului Local a avut loc prezentarea Planului de acțiune privind serviciile sociale administrate și finanțate din bugetul Consiliului Local al Municipiului Satu Mare pentru anul în curs.

Și în anul 2023 contăm pe sprijinul asociațiilor și fundațiilor care se implică alături de Direcția de Asistență Socială Satu Mare în furnizarea serviciilor sociale. Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor și directorul DAS, Adrian Balaj, au avut o întâlnire cu reprezentanții ONG-urilor sătmărene pentru a contura planul de servicii sociale, care urmează să fie finanațate în acest an din bugetul local. Împreună vom putea veni în sprijinul sătmărenilor care au nevoie de noi! 

,,ONG-urile rămân partenerele nostre! Am avut o întâlnire cu principali furnizori de servicii sociale, astfel încât și în acest an să putem acoperi nevoile persoanelor vulnerabile și să fim alături de sătmărenii care traversează perioade dificile. I-am asigurat că în bugetul pe care îl avem pentru anul 2023 am inclus sume considerabile pentru educație și sectorul social. Doar în acest fel putem continua proiectele începute, care au fost apreciate și pe plan național de Asociația Municipiilor din România”, a declarat primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor .