SERVICIILE DIRECȚIEI DE IMPOZITE ȘI TAXE LOCALE, DISPONIBILE NUMAI ONLINE
SERVICIILE DIRECȚIEI DE IMPOZITE ȘI TAXE LOCALE, DISPONIBILE NUMAI ONLINE

Primăria Municipiului Satu Mare informează sătmărenii despre faptul că toate serviciile de plată a taxelor și impozitelor locale sunt disponibile numai online. Pentru protejarea sănătății sătmărenilor, casieriilor Direcției de Impozite și Taxe Locale sunt închise.


Încasarea impozitelor și taxelor locale se va face online, program 24/24 pe cele două platforme create pentru cetățeni www.ghiseul.ro sau www.globalpay.ro . Pe cele două platforme plata este securizată, iar confidențialitatea datelor personale este asigurată.


Reamintim că prin intermediul platformei online a Primăriei municipiului Satu Mare: http://old.primariasm.ro (sectiunea servicii publice - taxe si impozite) se pot depune în continuare declarațiile fiscale ce vizează contractele de înstrăinare-dobândire a mijloacelor de transport și se pot depune solicitări pentru eliberarea certificatelor de atestare fiscală .


Pentru alte informații în legătura cu noile măsuri, sătmărenii se pot adresa Direcției de Impozite și Taxe Locale la adresa [email protected] 

 

 

 

 

 

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Satu Mare