SERVICIUL DE STARE CIVILĂ, LA TÂRGURILE DE NUNȚI ORGANIZATE ÎN MUNICIPIU
SERVICIUL DE STARE CIVILĂ, LA TÂRGURILE DE NUNȚI ORGANIZATE ÎN MUNICIPIU

Continuăm să venim în sprijinul cuplurilor care se pregătesc să își unească destinele. După ce în 2018, Serviciului de Stare Civilă a participat pentru prima dată la târgurile de nunți organizate în municipiu, de această dată colegii noștri vor fi prezenți la ,,Prime Wedding Expo" care are loc în perioada 1-2 februarie, la Casa Meșteșugarilor!

 

,,Venim în sprijinul cuplurilor care să pregătesc să devină o familie! Am propus colegilor de la Serviciului de Stare Civilă să participe la evenimentele destinate acestor tineri pentru a le oferi informații utile despre oficierea căsătoriei civile. Este încă o inițiativă pe care am lansat-o anul trecut pentru îmbunătățirea comunicării cu sătmărenii și continuăm!", a declarat primarul Kereskényi Gábor. 

 

Cuplurile vor avea ocazia să afle informații utile pentru oficierea stării civile și totodată își pot programa pe loc căsătoria. Vă așteptăm sâmbătă între orele 11.00 și 16.00 și duminică între orele 13.00 și 16.00 la info-point-ul Serviciului de Stare Civilă!

 

 

 

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Satu Mare