CONTINUĂM SĂ SPRIJINIM SISTEMUL SANITAR SĂTMĂREAN!
Primăria Municipiului Satu Mare și Consiliul Local continuă să sprijine sistemul sanitar sătmărean. După ce anii trecuți a fost achiziționată aparatură medicală performantă pentru secția Cardiologie și Urologie, de această dată a fost achiziționat un aparat de ultrasonografie pentru secția Obstetrică- Ginecologie.

Aparatul a fost predat joi, 24 februarie, Spitalului Județean de Urgență Satu Mare, de către primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, administratorul public, Maskulik Csaba și consilierul local Ressler Ştefan. 

,,Am alocat din bugetul municipiului 400.000 lei pentru achiziționarea unui aparat modern performant. Cu ajutorul acestuia medicii secției de Obstetrică-Ginecologie vor putea depista încă din stadii precoce formele de tumori și cancere ginecologice. Un act medical de calitate superioară este benefic și contribuie la creșterea calității vieții, atât pentru locuitorii municipiului Satu Mare, cât și ai județului. Din acest motiv vom continua să fim partenerii Spitalului Județean de Urgență Satu Mare!”, a declarat primarul Kereskényi Gábor. 

Sistemul VOLOSUN S8t DT 18 este un sistem de înaltă performanță ce oferă siguranță în diagnosticare, contribuind astfel la posibilitatea de a oferi tratamentul potrivit unui cancer care aflat în stadii inițiale oferă speranțe de viață foarte bune. 

Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, managerul spitalului, Adrian Marc și dr. Varodi Viorica, medic șef secţia Obstetrică-Ginecologie au apreciat implicarea și sprijinul municipalității sătmărene, urmând ca acest parteneriat să fie continuat și prin alte proiecte care să vină în sprijinul tuturor sătmărenilor.