Surprize plăcute pentru seniorii de la Centrul de zi care și-au sărbătorit onomastica!
Surprize plăcute pentru seniorii de la Centrul de zi care și-au sărbătorit onomastica!
La Centrul de zi pentru vârstnici punem un accent deosebit pe tot ceea ce înseamnă relaxare și socializare. Astfel, în această paletă de activități, cuprindem momentele noastre speciale, sărbătorind cu multă bucurie zilele de naștere și zilele onomastice ale beneficiarilor noștri.

Fiecare dintre noi este și se simte special de ziua onomastică, de ziua de naștere. E firesc să fie așa. La Centrul de zi pentru vârstnici punem un accent deosebit pe tot ceea ce înseamnă relaxare și socializare. Astfel, în această paletă de activități, cuprindem momentele noastre speciale, sărbătorind cu multă bucurie zilele de naștere și zilele onomastice ale beneficiarilor noștri.

De Sfânta Maria am avut în mica noastră are familie 13 beneficiari care poartă acest nume sfânt. Astfel, în cea mai mare sărbătoare creștină a verii, sărbătoriții i-au avut alături pe toți beneficiarii centrului, întreg colectivul și invitații noștri, directorul Direcției de Asistență Socială Satu Mare, Adrian Balaj și dr. Ioan - Laurențiu Roman, directorul general al Asociației Organizația Caritas a Diecezei Satu Mare.

Atmosfera festivă a fost completată de un amplu program de muzică și dans. Seniorii prezenți la această frumoasă aniversare au avut parte de surprize plăcute. Și, ca de fiecare dată, voia bună a caracterizat întâlnirea noastră. Să ne trăiți mulți ani cu sănătate și multe, multe bucurii!

Mai multe fotografii puteți vedea pe pagina oficială de Facebook a Direcției de Asistență Socială Satu Mare!