Târgul de Paște din Satu Mare își deschide luni porțile
Târgul de Paște din Satu Mare își deschide luni porțile
Târgul va avea loc în perioada 22 aprilie - 6 mai pe Pasajul Corneliu Coposu, fiind deschis publicului zilnic între orele 10:00 și 18:00.

Ne apropiem de sărbătorile pascale și anunțăm cu bucurie o nouă ediție a Târgului de Paște de la Satu Mare. Târgul va avea loc în perioada 22 aprilie - 6 mai pe Pasajul Corneliu Coposu, fiind deschis publicului zilnic între orele 10:00 și 18:00. Sătmărenii sunt așteptați de producători locali și meșteri populari cu o ofertă bogată de produse locale, de la decorațiuni artizanale la o gamă variată de produse specifice pentru masa festivă.

Târgul de Paște din Satu Mare vine cu multe surprize și elemente de noutate ce se vor încadra într-un decor viu și colorat care marchează apropierea sărbătorii. Și de această dată, la atelierele creative și distractive pentru copii și tineri s-au înscris în jur de 1000 de participanți de la grădinițele și școlile din județ. Atelierele se vor desfășura în căsuța și în curtea iepurașului, pe platoul de evenimente din Pasajul Corneliu Coposu. Le pregătim copiilor multe, multe surprize, amintind aici îndrăgita întâlnire cu iepurașii.

Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural G.M. Zamfirescu, în parteneriat cu Consiliul Județean Satu Mare prin Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale și cu Asociația pentru Dezvoltarea Rurală Sătmăreană.