Hétfőtől ismét húsvéti vásár várja a szatmáriakat a Batthyány (Coposu) sétányon
Hétfőtől ismét húsvéti vásár várja a szatmáriakat a Batthyány (Coposu) sétányon
A keleti keresztény egyházak közelgő húsvéti ünnepe alkalmából, április 22-től május 6-ig 10:00 és 18:00 óra közötti nyitvatartással Húsvéti Vásár lesz a Batthyány (Corneliu Coposu) sétányon.

A Húsvéti Vásárban minőségi helyi termékek, kézműves dekorációk és az ünnepi asztalra való finomságok széles választékával várnak minden érdeklődőt.

Az előző húsvéti vásárhoz hasonlóan a soron következő is számos meglepetést és újdonságot tartogat kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A színes dekorációkkal ismét húsvéti hangulat költözik a Coposu sétányra. A megye óvodáiból és iskoláiból ezúttal is mintegy 1000 gyermek érkezik, hogy részt vegyenek a nyusziházban és környékén zajló kreatív foglalkozásokon. A legkisebbek hatalmas örömére visszatér a nyuszisimogató is, ahol a gyerekek találkozhatnak és játszhatnak a tapsifülesekkel.

Szervező a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ. Közreműködő partnerek a Szatmár Megyei Tanács, a Szatmár Megyei Hagyományőrző Forrásközpont és a Szatmár Vidékfejlesztéséért Egyesület.