Târgul Mărțișorului își deschide porțile vineri, 23 februarie
Târgul Mărțișorului își deschide porțile vineri, 23 februarie
23 de meșteri populari și producători locali le vor oferi vizitatorilor posibilitatea de a alege dintr-o mare varietate de mărțișoare și cadouri speciale de Mărțișor, modele unicat.

Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural G.M. Zamfirescu, în colaborare cu Consiliul Județean Satu Mare prin Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale și Asociația pentru Dezvoltarea Rurală Sătmăreană organizează și anul acesta Târgul Mărțișorului. 

 

Sătmărenii sunt așteptați să viziteze căsuțele celor 23 de meșteri populari în perioada 23 februarie -  3 martie, zilnic între orele 10.00 – 18.00 în Pasajul Corneliu Coposu. 

 

Târgul Mărțișorului marchează sosirea primăverii, iar la fiecare căsuță decorată cu șnurul alb-roșu de mărțișor, vizitatorii vor avea plăcuta surpriză de a admira și achiziționa obiectele minunate de pus în piept, mărțișoare create din diferite materiale de meșterii artizani și producătorii locali care reușesc, ca de fiecare dată, să ne uimească cu rezultatul dibăciei lor. 

 

Târgul Mărțișorului de la Satu Mare pune în valoare munca meșterilor și producătorilor locali care, prin tot ceea ce fac, contribuie la promovarea și conservarea obiceiurilor și tradițiilor specifice zonei noastre.