S-AU DESCHIS DOUĂ CREȘE NOI ÎN MUNICIPIU!
S-AU DESCHIS DOUĂ CREȘE NOI ÎN MUNICIPIU!
Continuăm investițiile în educație! Datorită numărului mare de solicitări din partea părinților, Primăria Municipiului Satu Mare prin Direcția de Asistență Socială și Centrul de Creșe vor deschide două creșe noi, una pe str. Dâmbovița nr. 2 și una pe str. Wolfenbüttel nr.8-10.

Continuăm investițiile în educație! Datorită numărului mare de solicitări din partea părinților, Primăria Municipiului Satu Mare prin Direcția de Asistență Socială și Centrul de Creșe a deschis două creșe noi, una pe str. Dâmbovița nr. 2 și una pe str. Wolfenbüttel nr.8-10. La creșa de pe str. Dâmbovița vor fi disponibile 20 de locuri, iar la cea de pe str. Wolfenbüttel numărul maxim va fi de 40 de locuri. 
În ultimii doi ani , Primăria a înființat 62 de locuri la creșele din municipiu. Primăria Municipiului Satu Mare va continua să investească în modernizarea creșelor, în acest sens urmând să fie demarată reabilitarea creșei "Punguța cu 2 bani", proiect finanțat din fonduri europene prin Programul Operațional Regional 2016-2020. 

 

 


Biroul de presă al Primăriei Municipiului Satu Mare