Centrul de zi pentru vârstnici, reprezentat la Conferința națională ,,Bune practici pentru o bătrânețe frumoasă’’
Centrul de zi pentru vârstnici, reprezentat la Conferința națională ,,Bune practici pentru o bătrânețe frumoasă’’
Venim permanent în întâmpinarea nevoilor seniorilor comunității noastre

Respectăm și suntem atenți la nevoie vârstnicilor. Știind că grija față de bunicii comunității presupune acțiuni concrete în îmbunătățirea calității vieții lor, le oferim prin Centrul de zi pentru vârstnici mai mult decât o alternativă de petrecere a timpului liber. 

 

Personalul specializat care lucrează zi de zi cu beneficiarii este foarte bine pregătit în a răspunde doleanțelor seniorilor, iar acest lucru este vizibil. Anul trecut, Centrul de zi pentru vârstnici de pe  Aleea Jiului nr. 64 a fost desemnat de Ministerul Muncii model de bună practică în domeniul furnizării de servicii sociale adresate persoanelor vârstnice. 

 

Anul acesta, de Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, coordonatoarea Centrului de zi pentru vârstnici din cadrul Direcției de Asistență Socială Satu Mare, Diana Rus Schupler, participă la Conferința națională ,,Bune practici pentru o bătrânețe frumoasă’’, eveniment organizat de Fundația Regală Margareta a României la Teatrul Național București pentru a aduce în atenția publicului cele mai noi informații din domeniul senectuții. Diana Rus Schupler vorbește în București despre oportunitățile de îmbătrânire activă, activitățile de socializare și petrecere a timpului în centrul de zi sătmărean.