WEEKEND PE PÂRTIE PENTRU COPIII DE LA CENTRUL MULTIFUNCȚIONAL ,,ALTER EGO”
WEEKEND PE PÂRTIE PENTRU COPIII  DE LA CENTRUL MULTIFUNCȚIONAL  ,,ALTER EGO”
Pentru cei mai mulți dintre ei a fost prima ieșire pe o pârtie de schi, iar acest lucru a fost posibil datorită Asociației Club Sportiv „Caiac Smile”.

Copiii de la Centrul Multifuncțional „Alter Ego” au avut parte de un weekend unic. Pentru cei mai mulți dintre ei a fost prima ieșire pe o pârtie de schi, iar acest lucru a fost posibil datorită Asociației Club Sportiv „Caiac Smile”, fondată de sătmăreanul Ionuț Stancovici. 

„Colaborarea cu Asociația Caiac Smile a fost dintotdeauna foarte bună. Membrii asociației sunt mereu deschiși la proiecte noi, au inițiative și le place să lucreze cu copiii. Suntem bucuroși că îi avem parteneri și le mulțumim pentru toate bucuriile pe care le fac copiilor care nu au acasă cea mai bună situație financiară! Pentru dezvoltarea lor contează fiecare inițiativă!”, a declarat directorul Direcției de Asistență Socială Adrian Balaj. 

Copiii au avut prilejul să afle mai multe despre acest sport de iarnă de la instructorii și membrii asociației care au avut răbdarea și deschiderea de a le arăta cum să schieze fără a se accidenta, precum și principale avantaje ale acestui sport de iarnă. Distracția pe pârtie a presupus și jocuri educative, iar copiii au avut ocazia să lucreze în echipă și să își dezvolte abilitățile fizice și de coordonare.