POETHREE de Ziua Culturii Naționale
POETHREE de Ziua Culturii Naționale
Sâmbătă, 14 ianuarie, de la ora 17.00, la Biblioteca Județeană Satu Mare, trei poeți tineri, cunoscuți la nivel național vor susține performance-uri de poezie și literatură. 

Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural ,,G.M. Zamfirescu” marchează Ziua Culturii Naționale printr-un eveniment interactiv cu tineri sătmăreni, iubitori ai poeziei și literaturii. 

Sâmbătă, 14 ianuarie, de la ora 17.00, la Biblioteca Județeană Satu Mare, trei poeți tineri, cunoscuți la nivel național, precum și de pe marile ecrane, ce formează grupul Poethree (Ionuț M. Călin, Paul Cristian și Suciu Tina) vor susține performance-uri de poezie și literatură. 

Vor discuta cu liceenii și tineri sătmăreni despre cultură, literatura națională, poezie și alte teme interesante precum cum este prezent cultura și literatura în rețele de socializare. 

Înainte și după eveniment, Asociația Samstudia va organiza Blind date with a book. Intrarea este liberă, iar participanții sunt așteptați cu surprize din partea organizatorilor.

Detalii despre eveniment: https://fb.me/e/2udC0BxkK 
Data: 14 ianuarie 2023, ora 17.00
Locația:  Biblioteca Județeană Satu Mare