Beneficiarii Centrului de zi pentru vârstnici, sărbătoriți de ziua lor
Beneficiarii Centrului de zi pentru vârstnici, sărbătoriți de ziua lor
Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, i-a felicitat pe seniori, asigurându-i de tot sprijinul din partea Primăriei Municipiului Satu Mare și Direcției de Asistență Socială

Astăzi, la Centrul de zi pentru vârstnici a fost marcată în avans Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice. Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, i-a felicitat pe seniori, asigurându-i de tot sprijinul din partea Primăriei Municipiului Satu Mare și Direcției de Asistență Socială

 

Evenimentul intitulat sugestiv ,,Ceai dansant’’ a reunit beneficiarii Centrului de zi pentru vârstnici, conducerea Primăriei Municipiului Satu Mare și a Direcției de Asistență Socială. 

 

,,Astăzi este o zi cu semnificații deosebite pentru dumneavoastră, seniorii comunității noastre care de-a lungul anilor ați trecut prin multe dificultăți, ați făcut față multor schimbări și sunteți dovada că, în ciuda greutăților, cu o foarte bună capacitate de adaptare, ați reușit să vă creați propriul destin, să aveți o viață frumoasă. Noi și copiii noștri ascultăm acum ceea ce ne spuneți și ne străduim să aplicăm cât de mult putem din înțelepciunea dumneavoastră. Avem multe de învățat, vă prețuim și consider cu tărie că sunteți o resursă inestimabilă pentru fiecare dintre noi. La mulți ani!’’, a declarat primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, în deschiderea evenimentului dedicat Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice.
 

A fost pregătit un program artistic, recitări și momente de muzică populară. Nu a lipsit tortul aniversar și, în final, petrecerea dansantă, cu muzică, dans și voie bună.