,,Pistă de biciclete pe coronamentul digului mal drept al râului Someș de la stația de epurare până la limita administrativă a municipiului Satu Mare spre Dara, propus a fi amplasat în municipiul Satu Mare, pe coronamentul digului mal drept al râului Someș de la stația de epurare până la limita administrativă a municipiului Satu Mare spre Dara, jud. Satu Mare’’.

MUNICIPIUL SATU MARE cu sediul în municipiul Satu Mare, Piața  25 Octombrie nr. 1, județ Satu Mare, anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul:,,Pistă de biciclete  pe coronamentul digului mal drept al râului Someș de la stația de epurare până la limita administrativă a municipiului  Satu Mare spre Dara, propus a fi amplasat în municipiul Satu  Mare, pe  coronamentul digului mal drept al râului Someș de la stația de epurare până la limita administrativă a municipiului Satu Mare spre Dara, jud. Satu Mare’’. 


Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției  pentru Protecția Mediului Satu Mare, str. Mircea cel Bătrân nr. 8/B și la sediul titularului, în zilele de luni - joi între orele 08.00-16.00, vineri între orele 08.00-14.00.  


Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Satu Mare.