Continuăm seria de audiențe lunare cu cetățenii municipiului
Continuăm seria de audiențe lunare cu cetățenii municipiului
Joi, 20 iunie 2024, Primăria Municipiului Satu Mare a organizat o nouă sesiune de audiențe.

Au discutat cu sătmărenii viceprimarul Cristina Tămășan – Ilieș, administratorul public Masculic Csaba și secretarul general al municipiului Mihaela Maria Racolța.


Sătmărenii înscriși în audiențe au dorit consiliere și îndrumare în probleme de natură socială, dar și în domenii precum fond funciar, urbanism, nomenclatură stradală sau reabilitare străzi.
Le reamintim sătmărenilor că le suntem permanent alături, deschiși fără rezerve în a veni în sprijinul celor care solicită ajutor în rezolvarea problemelor care țin de competența administrației publice.

Respectăm nevoile sătmărenilor și suntem preocupați permanent de soluționarea problemelor din comunitate, motiv pentru care în toate situațiile semnalate a fost identificată fie soluția la problemă, fie pașii de urmat pentru rezolvarea ei. 

 

Pentru o interacțiune eficientă și confortul cetățenilor, Primăria Municipiului Satu Mare reamintește faptul că înscrierea în audiențe se face fie la Serviciul de Relații cu Publicul, camera 5, fie online prin intermediul Satu Mare CityPortal: https://portal.primariasm.ro/category/55

 

Mai multe informații privind Serviciul Relaţii Publice, camera 5, parter, telefon: 0261-702553.