FOGADÓÓRÁK A SZATMÁRNÉMETI POLGÁRMESTERI HIVATALBAN
FOGADÓÓRÁK A SZATMÁRNÉMETI POLGÁRMESTERI HIVATALBAN
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatalban újabb fogadóórát tartottak június 20-án, csütörtökön.

A fogadóórára jelentkezett szatmáriakat ma Cristina Tămășan-Ilieș alpolgármester, Masculic Csaba városmenedzser és Mihaela Maria Racolța, a város főjegyzője hallgatta meg.

A meghallgatáson megjelent szatmáriak többek között szociális ügyek, telekkönyvezés, városrendezési tervek, utcai nómenklatúra kapcsán kértek tanácsot és eligazítást.
A szatmáriak bizalommal fordulhatnak a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatalhoz, meghallgatjuk az igényeiket és készek vagyunk minden támogatást megadni az önkormányzat hatáskörébe tartozó ügyeik rendezéséhez. Odafigyelünk a lakosság jelzéseire és a felvetett problémákra keressük a megoldást. A meghallgatáson ma megjelent lakosok is eligazítást kaptak ahhoz, hogy a felemerülő ügyeiket mielőbb rendezni tudják.  

A hatékony kapcsolattartás érdekében meghallgatásra lehet jelentkezni a Lakossági Ügyfélfogadó Osztályon (földszint 5-ös iroda), vagy online a City Portal ügyfélablakon keresztül, az alábbi linken: https://portal.primariasm.ro/category/55.

Bővebb információkkal a Lakossági Ügyfélfogadó Osztályon (földszint 5-ös iroda), vagy a 0261-702553-as telefonszámon szolgálnak.