Ambulatoriu medical modern la Centrul Medical ”Hám János”
Ambulatoriu medical modern la Centrul Medical ”Hám János”
Profesionalismul cadrelor medicale a făcut ca, de la deschiderea Centrului Medical ”Hám János” din municipiul Satu Mare,  aproximativ 200.000 de pacienți să beneficieze de serviciile acestei clinici.

Cabinetele sunt dotate cu aparatură și dispozitive de ultimă generație, iar echipa medicală cu grad înalt de calificare și pregătire dorește atingerea unui nivel de excelență prin diagnosticarea, tratamentul și oferirea de îngrijiri medicale la standardele cele mai înalte. 

În urma lucrărilor de reabilitare demarate în 2019, în acest an Centrul Medical „Hám János” și-a deschis porțile cu un ambulatoriu deosebit de modern. În cadrul acestui centru medical se pot regăsi specialități medicale precum O.R.L., Gastroenterologie, Ortopedie-Traumatologie, Urologie, Cardiologie, Oftalmologie, Medicină Internă, Neurologie, Dermato-venerologie, Psihologie clinică și psihoterapie, Diabet zaharat, nutriție și boli metabolice, respectiv Endocrinologie.

Felicitări tuturor celor care au făcut posibilă această investiție în sănătatea sătmărenilor, a cărei importanță este data de prezența la ceremonia de sfințire a miniștrilor Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, Cseke Attila, respectiv Lázár János, ministrul Construcțiilor și Investițiilor din Ungaria.